Na 50 jaar en veel ervaring rijker,
kunnen we ons met trots specialist noemen in:
Keuken bereidingen
Soep, sauzen, saledes en bereide gerechten!
Geen zin om na een lange dag werk nog zelf te kokkerellen? Dan kan je steeds in onze winkel terecht voor verse soepen, sauzen, salades, schep- en dagschotels. De bereidingen gebeuren telkens op ambachtelijke wijze door onze ervaren koks. Iedere week voorzien we nieuwe en gevarieerde bereidingen aan democratische prijzen.
Bent u een vegetariër? Geen enkel probleem. We bieden op regelmatige basis vegetarische gerechten aan. Suggesties zijn ook altijd welkom.
Gevogelte
U kan telkens in onze winkel terecht voor een uitgebreid gamma aan gevogelte zoals: Aan het spit gebakken Belgische “vita” kippen + delen, Franse specialiteiten zoals hoevekippen, kwartels, duiven, parelhoen, eend, …
maar ook andere producten als varkenshaasjes, gemarineerde spareribs, zwarte en witte pensen… enz.
Gehakt
Dagelijks produceren we gehakt, worsten, chipolata’s, burgers, blinde vinken, …
Niet enkel voor restaurants, winkels, scholen en ziekenhuizen maar ook voor u. Om uw kwaliteit te garanderen, sturen we wekelijks 5 gehakt stalen naar een onafhankelijk labo. Dit wordt dan telkens geanalyseerd.
Barbecue
Tijdens de zomerperiode wordt het wild aanbod vervangen door gemarineerde barbecue specialiteiten : gevogelte brochetten, gemarineerde kipdelen, bbq worsten en chipolata’s, kalkoenburgers, varkenshaasjes, lamskronen, … behoren tot ons aanbod.
Wild
Tijdens de herfst- en winterperiode kan u steeds terecht in onze winkel voor klein wild: fazant, patrijs, bosduif, haas, konijn,…
Maar ook groot wild maakt deel uit van ons aanbod: hert, ree en everzwijn.